Αποσύρθηκε διαφήμιση • Hit Channel


Σωρεία αρνητικών σχολίων δημιούργησε η συγκεκριμένη διαφήμιση με τον Justin Bieber που απομακρύνθηκε άρον – άρον.

Το Spotify προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με τη διαφήμιση στην οποία αποκάλεσε τον Justin Bieber ως… «Λατίνο βασιλιά».

Η υπηρεσία streaming ενθουσιάστηκε με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει παγκοσμίως το «Despacito» και ξεκίνησε μία καμπάνια όπου αναφέρει τον Justin Bieber ως «Λατίνο Βασιλιά», έχοντας ως αποτέλεσμα σωρεία αρνητικών σχολίων.

Σύμφωνα με τους διαφωνούντες, ο Justin Bieber δεν είναι καν Λατίνος για να είναι «βασιλιάς» τους. Ο pop star διαθέτει καναδική καταγωγή, δε μιλάει ούτε μία λατινογενή γλώσσα και έχει παραδεχθεί αρκετές φορές ότι δεν ξέρει να τραγουδάει στα ισπανικά τους στίχους του «Despacito».

Η… φαεινή ιδέα του Spotify έγραφε «Justin. Now King Latin» και δημοσιεύθηκε στο Instagram. Πολλοί χρήστες επέκριναν την ανάρτηση και τελικά αποσύρθηκε.

«Είχαμε τη δημιουργική απόφαση να βάλουμε τον Justin Bieber στη διαφήμιση, επειδή θέλαμε να γιορτάσουμε το «Despacito» ως πολιτιστική στιγμή – κλειδί όταν διέρχονται τα μουσικά είδη. Συνειδητοποιούμε ότι μπορεί να φαίνεται αδιάφορο από πολιτιστική άποψη, οπότε το απομακρύναμε από τον «αέρα».», σχολίασε εκπρόσωπος του Spotify.

Από το σημείο όπου δημιουργήθηκε το remix με την προσθήκη του Justn Bieber, το «Despacito» κατέκτησε τα charts ολόκληρου του πλανήτη.

Το video clip της αυθεντικής -αποκλειστικά ισπανόφωνης- εκδοχής του τραγουδιού των Luis Fonsi, δύο καλλιτεχνών από το Πουέρτο Ρίκο, έχει προσπεράσει τα 2,1 δισεκατομμύρια προβολών στο YouTube μέσα σε πέντε μήνες και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία.

Δείτε επίσης:
Το remix του «Despacito» με τον Justin Bieber γράφει ιστορία

Luis Fonsi - Daddy Yankee - Justin Bieber - Hit Channel

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!