«Ήταν αλαζονεία» • Hit Channel


Μία μπλούζα και η συμπεριφορά του Justin Bieber στέκονται αφορμή για τα υποτιμητικά σχόλια του Marilyn Manson.

Ο Marilyn Manson σχολίασε αρνητικά την πρώτη του συνάντηση με τον Justin Bieber.

Από τη στιγμή που η φωτογραφία του χρησιμοποιήθηκε χωρίς τη συγκατάθεσή του στα προϊόντα του Καναδού τραγουδιστή για το «Purpose Tour» το 2016, ο εκκεντρικός Αμερικανός δε μιλάει με τα καλύτερα λόγια για το μεγαλύτερο καρδιοκατακτητή της pop μουσικής, ύστερα από μία συνομιλία που είχαν στο Λος Άντζελες.

Ο Marilyn Manson, το δέκατο άλμπουμ του οποίου θα κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου, περιέγραψε τη συνάντηση στο «Billboard»: «Τον συνάντησα τυχαία σε ένα ωραίο μπαρ όπου πολλές διασημότητες -μία λέξη που περιφρονώ- πήγαιναν. Είδα ένα μικρό κορίτσι με ξανθά μαλλιά σε ένα ροζ φούτερ και τελικά ήταν ο Bieber.»

Ο ιδιόρρυθμος Αμερικανός πρόσθεσε: «Κάθισα και του είπα, «hey, ώστε φόρεσες την μπλούζα μου και τα πάντα στη σκηνή”». Η απάντηση του Justin Bieber ήταν αποστομωτική, «σε έκανα γνωστό ξανά», φέρεται να ανέφερε.

Σε μία άλλη συνέντευξη με το «Consequence of Sound», ο Marilyn Manson τόνισε ότι «ο Bieber ήταν αξιοκαταφρόνητος με την αλαζονεία που είχε να το πει αυτό».

Η επίμαχη μπλούζα.

Το επίμαχο t-shirt που πουλούσε ο Justin Bieber κόστιζε 195 δολάρια (164 ευρώ) και είχε τυπωμένο το πρόσωπο του Marilyn Manson μαζί με το όνομά του στην μπροστινή όψη, ενώ στην πίσω έγραφε «μεγαλύτερος από το σατανά» μαζί με το όνομα του 23χρονου pop star.

Βέβαια, ο 48χρονος rocker διευκρίνισε ότι τελικά του αποδόθηκαν κέρδη από τις πωλήσεις: «Δεν το πάλεψαν καν, είπαν μόνο “ναι, ξέρουμε ότι κάνουμε λάθος, οπότε εδώ είναι τα χρήματα”».

Δείτε επίσης:
Ο Justin Bieber πιστεύει στην επιστροφή των One Direction

One Direction - Justin Bieber - Hit Channel

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!