Έρχεται το νέο άλμπουμ της Idra Kayne (video) • Hit Channel


Όλα κανονικά, εκτός από ένα. Η Idra Kayne που είναι σπάνια περίπτωση. Τελικά κανονικό είναι και αυτό. Είναι κανονικότατα μία σπάνια περίπτωση.

Η Idra Kayne επιστρέφει με νέο άλμπουμ με τίτλο «Mic Drop», μετά το «Don’t Walk Away» του 2012.

Η ηχογράφηση του «Mic Drop» ολοκληρώθηκε φέτος με το υλικό του να είναι επηρεασμένο από το μεγάλο εύρος ακουσμάτων της Idra Kayne, αναδεικνύοντας το εντυπωσιακό βάθος και το γρέζι της φωνής της και υπηρετώντας τη soul ντίβα που έχει μέσα της.

Κανονικά καθημερινά πράγματα. Η Idra ξυπνάει και στο διπλανό μαξιλάρι είναι η τυπωμένη ασπρόμαυρη (όχι έχει σημασία και το τυπωμένη το 2017 και το ασπρόμαυρη) φωτογραφία μάλλον του αγοριού. Κανονικό.

Η Idra κάνει μάσκα προσώπου. Η Idra οδηγεί. H Idra πάει super market. H Idra μαγειρεύει. Η Idra είναι έξαλλη με ένα άλλο αγόρι, όχι αυτό της πρώτης φωτογραφίας. Η Idra βάζει πλυντήριο στο καθαριστήριο.

Απλό καθημερινό θα μου πεις; Όχι, αλλά πολύ ωραίο πλάνο.

Η Idra ξυρίζει τα πόδια της. Η Idra κάνει γυμναστική. Όλα κανονικά. Εκτός από ένα. Η ίδια η Idra. Που είναι σπάνια περίπτωση. Τελικά κανονικό κι αυτό. Είναι κανονικότατα μια σπάνια περίπτωση!

Ο νέος δίσκος «Mic Drop» της Idra Kayne κυκλοφορεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από τη Minos EMI / Universal.

Διαβάστε ακόμα: Η Idra Kayne σε ένα live
γεμάτο χορό στο «PassportPort Κεραμεικός»

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!