Ένα ακόμα remix για το «Haide» από τον Φοίβο feat. The Kemist • Hit Channel


Πληθαίνει η λίστα των remixes για το «Haide», της νέας μεγάλης επιτυχίας που τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου αυτό το καλοκαίρι.

Η Έλενα Παπαρίζου προσθέτει άλλο ένα remix προσθέτει στον κατάλογο της νέας καλοκαιρινής επιτυχίας της «Haide».

Η δισκογραφική σύμπραξη της «Number One» Ελληνίδας ντίβα με το Νο1 δημιουργό επιτυχιών στη σύγχρονη ελληνική μουσική, τον Φοίβο, ήταν μία είδηση που έφερε αναστάτωση και ενθουσιασμό στο κοινό από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε, παρεμπιπτόντως πρώτα από το Hit Channel.

Ο καρπός της συνεργασίας τους, το εκρηκτικό «Haide», έχει δώσει ένταση και ρυθμό στις ραδιοφωνικές συχνότητες, αποκτώντας σταθερή θέση εντός των κορυφαίων επιλογών του ελληνικού Airplay Chart.

Παράλληλα με την ελληνική έκδοση, γνωρίσαμε την αγγλόφωνη εκδοχή και το «summer breeze remix» που επιμελήθηκε ο Φοίβος.

Πρόσφατα, κυκλοφόρησε αποκλειστικά στις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής ένα καινούριο EP από την Έλενα Παπαρίζου με έξι νέα τραγούδια. Εκτός από το μοναδικό ντουέτο με την Τάμτα στο «Τώρα Ή Ποτέ», διασκευή του ιταλικού «Ora O Mai Piú» και την υπέροχη με τον Αναστάσιο Ράμμο στο «Αν Με Δεις Να Κλαίω» που πρόλαβε να ξεχωρίσει, το EP περιλαμβάνει και ένα επιπλέον remix του (αγγλόφωνου) «Haide» με τη συμμετοχή του Αμερικανού ράπερ The Kemist.

Η πέμπτη έκδοση του «Haide» που παίρνει θέση στη λίστα είναι μία διαφοροποίηση του τελευταίου remix με τον The Kemist, που συνδυάζει την ελληνική και την αγγλική γλώσσα, πάντα με τη σφραγίδα του Φοίβου.

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Δείτε επίσης:
Η λαμπερή εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου
στα Mad VMA 2017 και τα ντουέτα με Τάμτα & Αν. Ράμμο

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!