Φέτοs την Άνοιξη, η TOMS μας ταξιδεύει στην Καλιφόρνια και ενώνει τις δυνάµεις της µε το fashion brand «& Other Stories», κυκλοφορώντας για  πρώτη φορά µια γυναικεία συλλογή ρούχων.
toms_-other-stories_blake-and-erin
H ready-to-wear συλλογή της TOMS σε συνεργασία με το fashion brand “& Other Stories” είναι γεγονός και αποτελείται από µοναδικά κοµµάτια εµπνευσµένα από τον τρόπο ζωής του Los Angeles. Με πρωταγωνίστρια το διάσημο μοντέλο Erin Wasson, ένα αυθεντικό Venice Beachgirl, και φωτογράφο την Βελγίδα Instagrammer Natalie Joos, η καμπάνια εκπέµπει την µποέµικη αισθητική της Καλιφόρνια και πρόκειται να εντυπωσιάσει τους λάτρεις του free spirit style. Με κάθε αγορά από τη συλλογή TOMS X &OTHER STORIES -στην οποία εκτός από τα ζωντανά χρώματα και τα prints κυριαρχεί η κλασική προσωπικότητα της TOMS-, το fashion brand «& Other Stories» θα προσφέρει µαθήµατα αγγλικών για ένα µήνα µέσω του προγράµµατος Magic Bus Women’s Scholarship Fund.
toms_-other-stories_blake-and-erin
Είναι η πρώτη φορά που η TOMS, γνωστή για την One for One® δράση της και το κοινωνικό επειχειρείν που βελτιώνει ζωές, λανσάρει και σειρά γυναικείων ρούχων –εκτός από τα παπούτσια που έχουμε αγαπήσει μέχρι σήμερα-, επεκτείνοντας έτσι την φιλοσοφία του Giving και στη γυναικεία ένδυση. «Αισθάνοµαι ότι στο &OtherStories υπάρχουν σταθερές αξίες. Αυτό είναι απαραίτητο για κάθε συνέργεια που κάνει η TOMS. Οι Giving Partners µας, όπως και η οµάδα Magic Bus είναι οι πραγµατικοί πρωταγωνιστές στην ιστορία της TOMS. Συνεργαζόµαστε µε πάνω από 100 µη κερδοσκοπικούς οργανισµούς παγκοσµίως που εντάσσουν το Giving µας στα προγράµµατα τους, πράγµα που µας προσφέρει σηµαντικές γνώσεις αλλά κυρίως µας επιτρέπει να έχουµε και ουσιαστική επιρροή. Δεν θα κάναµε τίποτα χωρίς αυτούς», δηλώνει ο ιδρυτής της TOMS, Blake Mycoskie. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο TOMS Flagship Store, Τσιµισκή 22, Θεσσαλονίκη.
toms_-other-stories_blake-and-erin
Για περισσότερες πληροφορίες: info@thisisplay.gr.