Αν υπάρχει μία γυναίκα που θα εμπιστευόμασταν τυφλά για την εμφάνισή μας, αυτή είναι σίγουρα η Olivia Palermo. Όποτε την βλέπουμε, είτε είναι στο κόκκινο χαλί, είτε στο δρόμο ενώ βγάζει βόλτα τον σκύλο της, δείχνει πάντα μα πάντα υπέροχη. Η τελευταία της εμφάνιση στα Footwear News Achievement Awards δεν αποτελούσε εξαίρεση, αλλά αυτό που μας τράβηξε περισσότερο από όλα την προσοχή ήταν το ιδιαίτερο χτένισμά της.

Από την μπροστινή πλευρά έμοιαζε με ένα συνηθισμένο updo, αλλά μόλις γυρνούσε αποκαλυπτόταν το μεγαλείο του χτενίσματος που θύμιζε λίγο μοϊκάνα, στην πιο εκλεπτυσμένη μορφή της. Υπεύθυνη για αυτό το look –το οποίο σκοπεύουμε να αντιγράψουμε asap- είναι η hairstylist Lacy Redway.

oliviapalermo.com

oliviapalermo.com

Thank god, η ίδια αποκάλυψε στο site της Olivia ακριβώς τα βήματα που ακολούθησε για να το πετύχει. Ξεκίνησε εφαρμόζοντας σε υγρά μαλλιά ένα σπρέι για όγκο και στέγνωσε με το πιστολάκι. Όταν ήταν τελείως στεγνά, χώρισε τα μαλλιά σε 3 ίσα μέρη, ένα στην πάνω πλευρά, ένα στη μέση και ένα πάνω από τη βάση του αυχένα και δημιούργησε 3 κοτσάκια. Για να τους δώσει περισσότερο όγκο, τράβηξε ελαφρώς μερικά τουφάκια και χρησιμοποίησε τσιμπιδάκια για να τα ασφαλίσει. Τέλος πρόσθεσε και ένα bun cuff για να το κάνει ακόμα πιο glamorous!

Πηγή: InStyle.gr