Άλλο ένα αναπάντητο ερώτημα σχετικά με το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μία ημέρα μετά τις εκατέρωθεν «βολές» μεταξύ της οικογένειας και της Μίνας Αρναούτη.

Μετά το δημοσίευμα για τις κακώσεις στο σώμα του τραγουδιστή που είχαν προκληθεί πριν το τροχαίο, ένας νέος γρίφος σχετίζεται με το σημείο στο οποίο εντοπίστηκαν τα κλειδιά του τζιπ.

Όπως αναφέρει η Espresso, τις τελευταίες μέρες η οικογένεια προσπαθεί να μάθει ποιος πέταξε τα κλειδιά του αυτοκινήτου μακριά από το σημείο της τραγωδίας. Συγκεκριμένα, η υπ ‘ αριθμόν 273 φωτογραφία των πραγματογνωμόνων για το δυστύχημα προβληματίζει την οικογένεια, καθώς η τελική θέση που βρέθηκαν τα κλειδιά δεν ήταν εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου, αλλά πολλά μέτρα μακριά.


Οι πραγματογνώμονες, μάλιστα, δεν εξηγούν πώς βρέθηκε εκεί το κλειδί, ούτε αν θα μπορούσε να βγει εκτός αυτοκινήτου ενώ ήταν εν κινήσει ή μετά τη σφοδρή πρόσκρουση. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, ούτε οι άνδρες της Τροχαίας, ούτε της Πυροσβεστικής, αλλά ούτε και του ΕΚΑΒ, ανέφεραν πως πήραν στα χέρια τους ή πέταξαν το κλειδί του τζιπ.

pantelidis-klidia