Ο Νίκος Βέρτης παίρνει παράταση στο «ΥΤΟΝ the music show» • Hit Channel


Για λίγο καιρό ακόμη θα υποδέχεται ο Νίκος Βέρτης το αθηναϊκό κοινό στο «ΥΤΟΝ the music show», έως ότου ολοκληρωθεί η σεζόν. 

Ο Νίκος Βέρτης παρατείνει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «ΥΤΟΝ the music show», ένα χώρο εξαιρετικό ο οποίος πρωταγωνίστησε στη νυχτερινή Αθήνα, έως το τέλος Μαΐου.

Με ένα κοινό που τον ακολουθεί πιστά και υποστηρίζει τις επιλογές του, ο Νίκoς Βέρτης συνεχίζει δυναμικά στο «ΥΤΟΝ the music show» για υπέροχες ανοιξιάτικες νύχτες με ένα πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια του, μεγάλες επιτυχίες και εκπλήξεις οι οποίες διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο Νίκος Βέρτης: Η  φωνή, η άψογη σκηνική παρουσία, η διαχρονική αξία στη νυχτερινή διασκέδαση, ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης με τον απόλυτο σεβασμό στο κοινό του και το άρτιο σε ποιότητα και αισθητική πρόγραμμα στο «ΥΤΟΝ the music show», εντυπωσιάζει και ψυχαγωγεί.

Στο πλευρό του βρίσκονται κάθε εβδομάδα η Θωμαή Απέργη, ο Στέλιος Λεγάκης, ο Πάρις, η Άννα Καμαρινού, η Athena Manoukian και οι 719.

Ο Νίκος Βέρτης και το «ΥΤΟΝ the music show» σας ευχαριστούν για την αγάπη και την υποστήριξή σας και σας περιμένουν στην οδό Πέτρου Ράλλη 38 κάθε Σάββατο και Κυριακή έως το τέλος Μαΐου.

Δείτε επίσης:
«Πότε Θα Σε Δω», το καινούριο single του Νίκου Βέρτη

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!