Ο τραγουδιστής με τα  περισσότερα “likes” θα βρεθεί  απευθείας στην σκηνή του “Rising Star” την Κυριακή 15 Ιανουαρίου!

To Rising Star”, το μουσικό talent show που έχει ανατρέψει τα δεδομένα στα talent shows παγκοσμίως καθώς πρόκειται για μια live ψυχαγωγική εκπομπή, στην οποία οι τηλεθεατές πρωταγωνιστούν με την ενεργό συμμετοχή τους, έρχεται με μία ακόμη καινοτομία και δίνει τον «πρώτο λόγο» στο κοινό μέσα από τον online διαγωνισμό Rising StarThe Youtube Auditions”.

Η διαδικασία είναι απλή και ένα μόνο «κλικ» αρκεί! Το Rising Starσας προσκαλεί να μπείτε στο επίσημο κανάλι του ΑΝΤ1 TV στο You tube, να δείτε τα βίντεο με τις καλύτερες συμμετοχές του διαγωνισμού Rising StarThe Youtube Auditions’’ και να κάνετε like στο βίντεο που σας αρέσει περισσότερο. Η διαδικασία της ψηφοφορίας θα κλείσει κατά τη διάρκεια του 6ου και τελευταίου επεισοδίου των “Live Auditions” του “Rising Star”, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου. Ο καλλιτέχνης που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα ανακοινωθεί την ίδια μέρα live, στο πλατό του Rising Star”, θα τραγουδήσει ζωντανά και θα περάσει στην επόμενη φάση.


rising-star-the-youtube-auditions_1

Μετά το φαντασμαγορικό, ψηφιακό «Τοίχο», την ανατρεπτική εφαρμογή Rising Star Greece μέσα από την οποία ψηφίζει ο τηλεθεατής σε πραγματικό χρόνο, το Rising Starέρχεται με τον online διαγωνισμό ‘’Rising Star – The Youtube Auditions” για να επιβεβαιώσει ότι είναι το πιο digital και διαδραστικό μουσικό talent show της ελληνικής τηλεόρασης και ότι ο κόσμος έχει τη δύναμη να επιλέξει και να αναδείξει τα μουσικά ταλέντα.

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου, στις 21:00, στον ΑΝΤ1,  θα δούμε το τελευταίο επεισόδιο των Live Auditions και ποιοι διαγωνιζόμενοι θα περάσουν στην επόμενη φάση. Μπες στο κανάλι του ANT1 TV στο Youtube, κάνε “like” στo βίντεο του Rising StarThe Youtube Auditions’’ που σου αρέσει και βοήθησε έναν ταλαντούχο καλλιτέχνη να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα!