Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για ένα κομμάτι που δεν αρέσει ούτε σε εμάς, αλλά ούτε και σε πολλούς από εσάς. Πολλά είναι τα trends που έρχονται ξανά και ξανά στο προσκήνιο και αυτή τη φορά θα μιλήσουμε για ένα που ελπίζαμε ότι δε θα ξαναδούμε. Ο λόγος για τις βελούδινες φόρμες οι οποίες φοριούνται εκτός γυμναστηρίου και μάλιστα έχουν και πολύ έντονα χρώματα.

Τις είδαμε έντονα στα 2000s και η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να τις ξαναδούμε. Αυτές οι φόρμες είναι πραγματικά υπέροχες για το σπίτι, γιατί είναι ζεστές και στιλάτες (γι’ αυτή τους τη χρήση) αλλά και για το γυμναστήριο ή για μια βόλτα με τον σκύλο. Όταν όμως τις βλέπουμε συνδυασμένες με μαλλιά κομμωτηρίου, έντονο μακιγιάζ και πολλές φορές ακόμα και με έντονα αξεσουάρ, το αποτέλεσμα οφείλουμε να σας πούμε ότι δε μας αρέσει αφενός και δεν είναι και καθόλου κολακευτικό αφετέρου. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο trend φαίνεται να επιστρέφει με άγριες διαθέσεις, αλλιώς δε θα το είχε υιοθετήσει η Kim Kardashian ή η Rihanna, για παράδειγμα, ούτε άλλες fashionistas.

Δεν κατακρίνουμε και δεν απαγορεύουμε. Αν θέλετε να φορέσετε λοιπόν αυτό το κομμάτι, απλώς προσέξτε πού θα το φορέσετε αλλά και με τι θα το συνδυάσετε. Φόρμα είναι, δε χρειάζεται ιδιαίτερη επιτήδευση, μην το ξεχνάτε.

Πηγή: InStyle.gr