Η Lady Gaga αποκαλύπτει το remix του «Million Reasons» – Hit Channel


Το συναισθηματικό «Million Reasons» της Lady Gaga τονώνεται με το επίσημο remix του Andrelli.

Από το περασμένο φθινόπωρο η Lady Gaga κυκλοφορεί το νέο της άλμπουμ με γενικό τίτλο «Joanne», αποκαλύπτοντας ένα διαφορετικό καλλιτεχνικό πρόσωπο σε σχέση με το κραυγαλέο και φανταχτερό παρελθόν.

Ωριμάζοντας τον ήχο και το ρεπερτόριο, η «Mother Monster» μας γνωρίζει με μία πιο ανθρώπινη και ειλικρινή φύση, παραμένοντας γεμάτη αυθεντικότητα και πολύπλευρες επιρροές.

Το «Million Reasons», μία country μπαλάντα με rock ‘n’ roll  και funk ήχους, υπήρξε ένα από τα δύο πρώτα τραγούδια που προλόγισαν το «Joanne».

Το video clip του τραγουδιού συνδέθηκε από πολλούς από τη δημοσιοποίηση της Lady Gaga ότι υποφέρει από διαταραχή μετατραυματικού στρες. Η έλλειψη φροντίδας με την οποία είχε αντιμετωπιστεί προηγουμένως στην καριέρα της, όπου την εξανάγκασαν να περιοδεύει ακόμα και όταν πονούσε, είναι πιθανώς το θέμα πραγματεύεται το μουσικό video τόσο του «Perfect Illusion» όσο και του «Million Reasons».

Στο «Perfect Illusion» η Lady Gaga πετιέται – κυριολεκτικά – μέσα στο πλήθος, ενώ στο «Million Reasons» η ομάδα των συνεργατών της την περισυλλέγει και τη βοηθά να γιατρέψει τις «πληγές».

Το συναισθηματικό αυτό τραγούδι του «Million Reasons» αλλάζει χαρακτήρα και αποκτά μία uptempo τόνωση με το remix που επιμελήθηκε ο Σουηδός Andrelli, κατά κόσμον Andrej Kamnik.

Δείτε επίσης: Ο νέος δίσκος της Lady Gaga
κυκλοφόρησε και είναι ο καλύτερός της

 

πηγή



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ!