ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα αυξήσει την ενέργεια σου με αποτέλεσμα να μην σε χωρά ο τόπος κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας! Σήμερα θα δώσεις μεγάλη σημασία και στις σχέσεις σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σου αλλά μπορεί να το κάνεις με το λάθος τρόπο. Πρόσεξε καθώς μπορεί να γίνεις λίγο πιεστικός/η προκειμένου να καταφέρεις αυτό που θέλεις. Η ημέρα μπορεί να φέρει και μια πρόταση για μια νέα συνεργασία αλλά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις αν δεν την ελέγξεις προσεκτικά.

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να φανείς πως δεν σε νοιάζει το ταίρι σου καθώς έχεις στρέψει την προσοχή σου σε εσένα και μόνο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να είναι αυτό που θέλεις αλλά θα πρέπει να την αφήσεις να σου το δείξει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ακόμα και τα πράγματα που ασχολείσαι καθημερινά θα σου φαίνονται κουραστικά ή αδιάφορα και πιθανό να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς με τίποτα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και αναμοχλεύει τις φοβίες και τις ανασφάλειες σου με αποτέλεσμα να εστιάσεις σε αυτά που σκέφτεσαι. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε κάτι που θα βοηθήσει το μυαλό σου να μην κάνει διάφορα σενάρια που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε αγχώνουν.

Κάποιες υποψίες που έχεις για το ταίρι σου δεν είναι παρά της φαντασίας σου για αυτό μην τους δίνεις σημασία κυρίως αν δεν έχεις γεγονότα να τις ενισχύσουν. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία μπορεί να σου δημιουργήσει επιπλέον αμφιβολίες αν δεν χαλαρώσεις!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα θα απευθυνθείς σε ανθρώπους με τους οποίους ξέρεις πως μπορείς να συνεννοηθείς και να σε καταλάβουν καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σε κάνει αρκετά εξωστρεφή. Είναι πολύ πιθανό να ζητήσεις τη γνώμη των φίλων σου για οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς δεν θέλεις να πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου. Από την άλλη και εσύ θα είσαι έτοιμος/η να προσφέρεις ανιδιοτελώς τη βοήθεια σου σε κάποιο/α φίλο/η σου που θα τη χρειαστεί!

Οργάνωσε μια συνάντηση με τους φίλους και το ταίρι σου σήμερα καθώς όσο περισσότεροι μαζευτείτε σήμερα τόσο πιο πλήρης θα νιώθεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μην μπερδέψεις τη φιλία με τον έρωτα σήμερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επαγγελματικά ζητήματα και ανησυχίες που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου μέλλον θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό. Είναι πολύ πιθανό να έχεις ένα δίλλημα που σχετίζεται με την εργασία σου ή μπορεί να σκεφτείς ακόμα και να αλλάξεις δουλειά αν νιώσεις έστω και λίγο πιεσμένος/η. Προσπάθησε να μην πάρεις αποφάσεις εν βρασμώ παρά μόνο αν ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά καθώς αύριο θα τις έχεις μετανιώσει.

Μια κοινωνική υποχρέωση μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου σήμερα και θα πρέπει να βρεις κάτι για να εξιλεωθείς! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα νιώσεις κολακευμένος/η από ένα φλερτ μέσα στη δουλειά αλλά πρέπει να το σκεφτείς πολύ πριν το συνεχίσεις.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα είναι η ευκαιρία να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, να αναζητήσεις πληροφορίες για ένα ταξίδι στο εξωτερικό που θέλεις να κάνεις ή, αν είσαι φοιτητής/τρια, να διαπρέψεις σε κάποιο μάθημα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και ευνοεί οτιδήποτε έχει σχέση με το εξωτερικό και με εκπαιδευτικά θέματα. Συγκεντρώσου σε αυτά που θέλεις να κάνεις και μην παρεκκλίνεις καθώς η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!

Μια ημερήσια απόδραση με το ταίρι σου θα σε ανανεώσει και θα σε αναζωογονήσει σήμερα για αυτό προσπάθησε να την πραγματοποιήσεις. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και οι γνώσεις σου θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις την κουβέντα σε αυτόν/η που θέλεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα η διάθεση σου δεν θα είναι στα καλύτερα της καθώς είναι πιθανό να υπάρξει μια αφορμή που θα σε αναστατώσει. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και μπορεί να σε γυρίσει πίσω στο παρελθόν καθώς μπορεί να πέσει στα χέρια σου μια ξεχασμένη φωτογραφία, ή κάποιο ενθύμιο. Είναι πιθανό να προκύψουν και θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος όμως θα πρέπει να αφήσεις εκτός τη συναισθηματική σου αναστάτωση ώστε να πάρεις αποφάσεις με καθαρό μυαλό.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένταση σήμερα, προτίμησε να το κάνεις εντός κρεβατοκάμαρας ώστε να αναθερμάνεις και τη σχέση με το ταίρι σου! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία, θα ηλεκτρίσει την ατμόσφαιρα και θα την κάνει άκρως ερωτική!

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα είναι πιθανό να προκύψει κάποιο θέμα με τον/την σύντροφό σου ή κάποιο συνεργάτη σου και μπορεί να σου αλλάξει τη διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σου στο ζώδιο του Κριού και θα φέρει στην επιφάνεια παράπονα ή θέματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου προκειμένου να συζητηθούν και να λυθούν. Χρειάζεται να δεις που μπορεί να έχεις κάνει λάθος και να αναλάβεις την ευθύνη σου όσον αφορά θέματα που αφορούν εσένα και τους άλλους ώστε να γίνουν οι σχέσεις σου ακόμα καλύτερες.

Η γνώμη του/της συντρόφου σου θα είναι μεγίστης σημασίας για εσένα και δεν πρόκειται να πάρεις καμία απόφαση αν δεν συμφωνεί και εκείνος/η. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ανάγκη σου για δέσμευση μπορεί να σε κάνει να δράσεις παρορμητικά και να κάνεις λάθος επιλογές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα από το πρωί θα έχεις αρκετές δουλειές και μπορεί να μη σου μείνει χρόνος για να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα παρατηρήσεις πως ίσως οι άλλοι έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις από εσένα. Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου και επίλεξε να ασχοληθείς με τις πιο σημαντικές καθώς δεν υπάρχει λόγος να ζορίσεις τον εαυτό σου και τον οργανισμό σου. Μερικές βιταμίνες μπορούν να σε βοηθήσουν και να αυξήσουν την ενέργεια και κατά συνέπεια την απόδοση σου στην καθημερινότητα!

Ένας απλός περίπατος με το ταίρι σου θα είναι εξαιρετικά αναζωογονητικός για τη διάθεση σου και θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η κούραση σου μπορεί να είναι ανασταλτικός παράγοντας για φλερτ και νέες γνωριμίες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα είναι μια ημέρα που θα πάρεις ανάσα από τις υποχρεώσεις των προηγούμενων ημερών και θα βρεις το χρόνο για να ξεκουραστείς. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα σου χαρίσει όρεξη και καλή διάθεση προκειμένου να την εκμεταλλευτείς δεόντως! Η ημέρα είναι πολύ καλή για να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σε χαλαρώνουν, να ξεκινήσεις γυμναστήριο αλλά και να δεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα όπως οι φίλοι σου και ο/η σύντροφος σου!

Αφιέρωσε χρόνο στο ταίρι σου και ετοίμασε του μια έκπληξη καθώς χρειάζεστε κάτι ώστε να μην αφήσετε τη ρουτίνα να μπει ανάμεσα σας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα σε ενθουσιάσει και μετά θα σε ενθουσιάσει άλλη μία και μετά άλλη μία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια συζήτηση με την οικογένεια σου μπορεί να καταλήξει σε αντιπαράθεση και στο τέλος να θυμηθείς όλες τις αδικίες που θεωρείς πως έχεις υποστεί από τους δικούς σου ανθρώπους. Η Σελήνη έχει περάσει στον  Κριό και θα σε κάνει αντιδραστικό/η με όλα ιδιαίτερα αν ξεκινήσεις να θυμάσαι γεγονότα του παρελθόντος. Πάρε βαθιές ανάσες ή κάνε εργασιοθεραπεία προκειμένου να εστιάσεις εκεί και να αποφύγεις  να συγκρούσεις και τα λόγια που μπορεί να πληγώσουν.

Το ταίρι σου μπορεί να βιώσει τα «απόνερα» μιας ημέρας γεμάτη ένταση στη δουλειά ή στο σπίτι σου, όμως θα πρέπει να λάβεις υπό όψιν σου αν φταίει κάπου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μάλλον δεν είσαι σε ερωτική διάθεση σήμερα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι που υπάρχουν στο περιβάλλον σου θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σήμερα και δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις καθώς θα σου μεταφέρουν νέα που θα γίνουν αφορμή για να ξεκινήσουν οι συζητήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Κριό και θα τονίσει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα περάσεις το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, μιλώντας καθώς θέλεις να εκθέσεις τις ιδέες σου, τις απόψεις σου και τα πιστεύω σου!

Το ταίρι σου θα είναι ο άνθρωπος που θα μοιραστείς μαζί του τα νέα που θα μάθεις σήμερα και η ημέρα σας θα περάσει συζητώντας. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου σήμερα, μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου νέα για κάποιον/α θαυμαστή/στρια!

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η σχέση σου με το χρήμα θα γίνει σχέση αγάπης σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Κριό θα σου δημιουργήσει ανασφάλειες που σχετίζονται με οικονομικά θέματα. Είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με οικονομικές διευθετήσεις και εκκρεμότητες, προκειμένου να καταφέρεις να κλείσεις τη διαρροή χρημάτων που πιθανόν συμβαίνει. Σήμερα μπορεί να σκεφτείς και κάποιο τρόπο για να αποκτήσεις έξτρα χρήματα που θα σε βοηθήσουν σε κάτι που έχεις κατά νου.

Αν δεν θέλεις να καβγαδίσεις με το ταίρι σου για κάποιο οικονομικό θέμα καλύτερα να αποφύγεις να το συζητήσεις μαζί του εάν δεν είναι άμεσα ενδιαφερόμενο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, η ανασφάλεια σου μπορεί να δημιουργήσει εμπόδια σε μια νέα γνωριμία.