ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερου και να σου δημιουργεί εμμονές με θέματα επαγγελματικής φύσεως. Θέλεις να επιτύχεις τους στόχους σου και να εξελιχθείς αλλά το θέλεις εδώ και τώρα γι αυτό δεν θα αποφύγεις τις δυσκολίες. Νωρίς το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως είναι ώρα για ένα διάλλειμα από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Κανόνισε μια έξοδο με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά ή πέρνα τον ελεύθερο χρόνο σου μαζί με τους αγαπημένους σου φίλους.

Προς το βράδυ, η διάθεση σου θα είναι πιο χαλαρή και θα σε βοηθήσει πολύ να ρίξεις το βάρος σου εκεί που πρέπει, στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω, θα συνεχίσει να σε βοηθά και να φέρνει γύρω σου κόσμο που επιθυμεί την παρέα σου! Οι συζητήσεις έχουν την τιμητική τους σήμερα και, όσο περισσότερες απόψεις ακούσεις, τόσο πιο ευδιάθετος/η θα αισθανθείς. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα αρχίσεις να νιώθεις πως το διάλλειμα έφτασε στο τέλος σου. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και να αποδείξεις τι αξίζεις!

Επίλεξε να δεις το ταίρι σου μέχρι το απόγευμα γιατί μετά η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου αποκλειστικά στη δουλειά. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, ένας σύντομος διάλογος με κάποιον/α μπορεί να γίνει η αιτία να γεννηθεί ένας έρωτας μεγάλος!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συναισθηματική σου αναστάτωση και η δυσθυμία θα κάνουν αισθητή την εμφάνιση τους και σήμερα καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να σου φέρνει σκέψεις που σε δυσαρεστούν. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με δάνεια ή με την εφορία και θα πρέπει να προσέξεις πως θα τα χειριστείς. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τον επικοινωνιακό εαυτό σου και να αφήσεις πίσω τις ανασφάλειες που έχουν δημιουργηθεί.

Η σχέση σου θα ξαναβρεί τους ρυθμούς της μετά το απόγευμα που η Σελήνη θα περάσει στον  Υδροχόο γι αυτό κάνε λίγες ώρες υπομονή και κανόνισε να δεις το ταίρι σου το βραδάκι. Αν είσαι αδέσμευτος/η,  μια νέα γνωριμία θα σου δώσει κίνητρο να τεστάρεις τις ικανότητες σου στο φλερτ!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεσαι τις προσωπικές σου σχέσεις αλλά και τις συνεργασίες σου θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και θα προσπαθήσεις να κρατήσεις τα προσχήματα και να μη δημιουργηθούν θέματα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να δίνει μεγάλη βαρύτητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Νωρίς το βράδυ, η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα δώσεις προτεραιότητα σε εσένα και τα συναισθήματα σου. Μη φοβηθείς να αναμετρηθείς με αυτά που νιώθεις καθώς μόνο έτσι θα καταλάβεις από πού προέρχονται!

Προτίμησε να δεις το ταίρι σου μέχρι το απόγευμα καθώς όσο περνάει η ημέρα, η διάθεση σου θα έχει φθίνουσα πορεία. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μια νέα γνωριμία θα σε βάλει στη διαδικασία να την «εξερευνήσεις»!

 

ΛΕΩΝ

Η ημέρα σήμερα θα ξεκινήσει με «στρατιωτικό πρόγραμμα» πειθαρχίας καθώς θέλεις να τελειώνεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας προκειμένου να σου μείνει χρόνος για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και θα φέρει και έκτακτες υποχρεώσεις όμως αν τις δεις σοβαρά θα τις φέρεις εις πέρας. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βρεις χρόνο για να ασχοληθείς με τους ανθρώπους που αγαπάς. Πρόσεξε μόνο μην το παρακάνεις και αφήσεις πάλι τον εαυτό σου παραπονεμένο!

Όσο περνάει η ημέρα η ανάγκη να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με το ταίρι σου θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη καθώς οι δουλειές δεν σου είχαν αφήσει χρόνο για τη σχέση σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα γίνει το επίκεντρο της προσοχής σου.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εκμεταλλεύσου τις ώρες που η Σελήνη θα παραμείνει στον Αιγόκερω για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και τον έρωτα ή για να δεις τους φίλους σου καθώς η διάθεση σου θα είναι στα καλύτερα της! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα ξεκινήσει να σου υπενθυμίζει προσωπικές δουλειές και υποχρεώσεις που έχεις ξεχάσει με σκοπό να σε επαναφέρει στην τάξη! Αν έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου με θετικά συναισθήματα, τότε καμία δουλειά δεν πρόκειται να σε πτοήσει!
Προτίμησε το πρώτο μισό της ημέρας για να δεις το ταίρι σου και να αφιερώσετε πραγματικό, ουσιαστικό χρόνο ο ένας στον άλλο. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, μπορεί να προκύψουν υποχρεώσεις που θα σου χαλάσουν τα σχέδια και θα χρειαστεί να αφήσεις μια νέα γνωριμία στη μέση.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα που έχουν προκύψει με την οικογένεια σου ή με το σπίτι σου σαν ακίνητο, δεν θα σε αφήσουν αδιάφορο/η σήμερα αλλά είναι πιθανό να τα δεις από μια άλλη, πιο αντικειμενική οπτική που θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω και να τονίζει θέματα σπιτιού αλλά νωρίς το βράδυ θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου. Προσπάθησε να δείξεις καλή διαγωγή και να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί καθώς από το βράδυ και έπειτα η διάθεση σου θα αλλάξει εντελώς προς το καλύτερο φυσικά και θα πρέπει να το απολαύσεις απερίσπαστος/η!

Μια συζήτηση με το ταίρι σου θα σου δώσει το έναυσμα να αλλάξεις διάθεση και να ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, το βράδυ ενδείκνυται για βόλτες, νέες γνωριμίες και φλερτ γι αυτό ετοιμάσου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση που έχεις για δημόσιες σχέσεις και κουβέντα συνεχίζει να φέρνει κοντά σου πρόσωπα από το περιβάλλον σου καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω κάνει τους άλλους να αποζητούν την παρέα σου. Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να κάνεις νέες γνωριμίες και να μάθεις νέα που δεν ξέρεις! Νωρίς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει την προσοχή σου εντός οικίας. Είναι πολύ πιθανό οι δικοί σου να χρειαστούν τη γνώμη σου και τη συμβολή σου σε κάτι αλλά θα πρέπει να προσέξεις γιατί αυτό μπορεί να γίνει η αφορμή για εντάσεις.

Αν θέλεις να δεις το ταίρι σου και να βγείτε μια βόλτα καλύτερα να το κάνεις πριν το απόγευμα καθώς μετά θα είσαι αρκετά εσωστρεφής και αυτό θα δυσκολέψει τα πράγματα. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, επιδίωξε να ανοίξεις συζήτηση με αυτόν/η που θέλεις για να σπάσει ο πάγος!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές τις ημέρες που η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω το μυαλό σου τρέχει σε έξοδα, συναλλαγές και οικονομικές υποχρεώσεις, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα οτιδήποτε άλλο. Η ημέρα είναι πολύ καλή για να επιδιώξεις οικονομικές συμφωνίες και να στρέψεις το κλίμα υπέρ σου, τουλάχιστον σε οτιδήποτε αφορά τέτοιου είδους θέματα. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα σου υπενθυμίσει πως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλλειμα από τους οικονομικούς προγραμματισμούς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στους ανθρώπους γύρω σου! Μια βόλτα μαζί τους θα φτιάξει τη διάθεση σου γι αυτό μην αργείς, κανόνισε τη!

Το βράδυ ενδείκνυται για να δεις το ταίρι σου και να περάσετε μια όμορφη νύχτα χωρίς να συζητήσετε για οικονομικά θέματα! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου η διάθεση σου θα αρχίσει να γίνεται εξωστρεφής και θα προσελκύσει νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα η συμπεριφορά σου δεν θα είναι σταθερή καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου και να σου προκαλεί κυκλοθυμικές τάσεις. Είναι πιθανό να νιώθεις περίεργα καθώς έχεις συνηθίσει να φέρεσαι ορθολογιστικά και δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς συναισθηματικές εξάρσεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα όπως είναι τα οικονομικά σου. Είναι πιθανό να σου έρθει μια ιδέα που θα σε βοηθήσει σε αυτόν τον τομέα για αυτό προσπάθησε να την αξιοποιήσεις.

Η σχέση με το ταίρι σου θα έρθει αντιμέτωπη με τις ανησυχίες σχετικά με τα οικονομικά σου και μάλλον αυτές θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου.  Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου μια νέα γνωριμία θα έρθει αλλά είσαι σίγουρος/η πως θα της δώσεις σημασία;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα έχει ξεκινήσει με σκέψεις που σε αγχώνουν και σε βάζουν στη διαδικασία να εμπνευστείς ακόμα και τα πιο απίθανα σενάρια καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω αναμοχλεύει τις βαθύτερες φοβίες σου και τις φέρνει στην επιφάνεια. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σου και θα δώσει ένα τέλος στις υπερβολές και την ανασφάλεια σου. Μια αφορμή θα είναι αρκετή ώστε να ασχοληθείς με εσένα αλλά και τους ανθρώπους που είναι δίπλα σου. Πρόσεξε βέβαια να μην το παρακάνεις γιατί η υπερβολική προσοχή στον εαυτό σου μπορεί να δώσει λάθος εικόνα στους γύρω σου.

Η προσοχή σου θα στραφεί στο ταίρι σου καθώς θέλεις να πάρεις την επιβεβαίωση που χρειάζεσαι! Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου άφησε τα πείσματα και τις ανασφάλειες μακριά γιατί μπορεί να χαλάσουν μια γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συναντήσεις με φίλους και με πρόσωπα που έχετε κοινό τομέα δραστηριοτήτων, θα είναι στο πρόγραμμα της ημέρας όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω. Είναι μια καλή ημέρα για να προσελκύσεις κοντά σου νέους ανθρώπους που μπορούν να σε βοηθήσουν να επιτύχεις κάποια από αυτά που έχεις κατά νου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Υδροχόο και θα περάσεις στο άλλο άκρο. Είναι πιθανό να ξεχάσεις την επικοινωνιακή σου διάθεση και την ενέργεια που είχες και θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις σου.

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι καταλληλότερο για να δεις το ταίρι σου καθώς μετά θα προτιμήσεις μόνο την παρέα του εαυτού σου. Αν δεν έχεις βρει το ταίρι σου, θα έλξεις κάποιον/α και θα θελήσει να ανακαλύψει τι βρίσκεται πίσω από αυτό που δείχνεις.